Polityka Prywatności

Serwis GifyAgusi.pl może wykorzystywać techologie typu cookies zapewniające dopasowaną treść wyświetlaną dla użytkowników. Zapewniamy pełne bezpieczeństwo i szyfrowanie danych przesyłanych pomiędzy użytkownikiem odwiedzającym podstrony a serwerem.
Konta użytkowników utworzone w serwisie służą tylko do identyfikacji użytkowników odwiedzających serwis. Konta użytkowników i ich prywatne dane podane przy rejestracji takie jak adres email, hasło są zaszyfrowane i niedostępne dla osób trzecich.

Ocenianie, udostępnianie i statystyki

W serwisie archiwizowana jest aktywność użytkowników w postaci wyrażania swoich opini poprzez ocenianie i komentowanie dostępnych zasobów. W celu usprawnienia funkcjonowania społeczności użytkowników i gości serwis może gromadzić i wyświetlać dane dotyczące ruchu.
Użytkownik czyli każda osoba, która odwiedza podstrony serwisu może w łatwy sposób udostępniać treści witryny na portalach społecznościowych oraz w miejscach gdzie jest dozwolone umieszczanie odnośników do innych witryn. Statystyki dotyczące popularności kategorii i podstron serwisu z gifami i obrazkami online są zbierane i wyświetlane w celu przedstawienia aktualnych trendów użytkownikom odwiedzającym serwis.

Klauzula informacyjna RODO

1. Administratorem danych osobowych jest Hostinguj z siedzibą w Warszawie, ul. Al. Jerozolimskie 85/21, (02-001) Warszawa.

2. Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych osobowych. Dane kontaktowe inspektora: agusia44witam@gmail.com

3. Przekazane dane osobowe podane podczas rejestracji przetwarzane będą w celu realizacji usług w tym identyfikacji użytkowników w serwisie, obsługi zgłoszeń i udzielania odpowiedzi na zgłoszenia.

4. Kategorie przechowywanych danych osobowych obejmują m.in. imię i nazwisko/nick, adres e-mail, dane dedykowane podczas uzupełniania profilu użytkownika w serwisie.

5. Pani / Pana dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym dane osobowe na zlecenie administratora: dostawcy usług IT, reklamodawcy, statystyki.

6. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres istnienia serwisu GifyAgusi.pl, chyba że Pani / Pan wyrazi sprzeciw wobec przetwarzania danych i zażąda usunięcia konta.

7. Państwa prywatne dane podane podczas rejestracji takie jak adres e-mail, hasło nie będą przekazywane do osób trzecich, państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowej.

8. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

9. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2018 r., poz. 1000) lub przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz.Urz.UE.L Nr 119, str. 1).

10. Dane udostępnione przez Panią/Pana będą służyły jako identyfikacja użytkownika w serwisie.

11. Dane pochodzą od osób, których dane dotyczą.

12. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne.

13. Podanie przez Państwa dane osobowe są bezpiecznie przechowywane w bezpiecznym centrum danych.

Popularne kategorie dzisiaj

Niedziela

Niedziela - dzień tygodnia występujący między sobotą a poniedziałkiem. W...

Poniedziałek

Dla niektórych poniedziałek to pierwszy dzień tygodnia, jednak wiele osób...

Wtorek

Wtorek jest to dzień tygodnia występujący między poniedziałkiem a...

Popularne życzenia dzisiaj

Na niedzielę

Kartki i animowane obrazki z życzeniami na niedzielę.Na obrazkach są piękne...

Urodzinowe

Urodzinowe obrazki animowane przesyłamy z okazji nadchodzących urodzin...

Na popołudnie

Życzenia na popołudnie to kartki i obrazki animowane z herbatką w...

Niedziela, 25 sierpnia 2019 rok
Godzina:
Imieniny dzisiaj: Luizy, Ludwika, Józefa
Imieniny jutro: Marii, Aleksandra
Wschód słońca: 05:48
Zachód słońca: 19:44
Jest 237 dzień roku
Kategorie z obrazkami: 187
Kategorie z życzeniami: 32
Gify i obrazki: 2577
Życzenia: 440
Tagi: 2595
Zarejestrowani: 75

Użytkownicy i goście online: sprawdzam...